Valokuva Jeesuksesta

 Så intresant fait mellan ny tid och då tid. Kan du komma underfun dagens sanning, eller sanningen då.

Hoppa in i Jesus värd läs boken och gör din egen uppfatning ?

 

 

 

 

 

 

Min kära Zeldu har lämnat mig 2018, hon stack vidare för den värden som vi har ingen aning om, eller.../Saknar henne

så fruktansvärd mycket, året är nu 2021 och jag är fast i saknaden. Viste inte att man kan bli så här kär på en liten hund...saknar henne mera en mina kära vänner och släkt som har stukit ifrån mig till ingemansland... älskar dom men men vem tar hand om min lilla Zeldu? Hon kunde rätta till mig med sina ögon och ansikte allltid om jag var i vilsse,vi läste varandra hela tiden. Jag Älskar dig så mycket Zelda och ingen anna kan ta din plats.

 

Men så här böjade allt 2008 ! 

 Hej! jag är av rasen Lancashire Heeler

och jag heter Zelda, här började mitt nya liv med min nya familj,

februari-08 hos Hiltunen-Karlsson.

 År 2008 har ja lämnat mina kära syskon och min mamma och nu ska jag anpassa mig till min nya familj som är vuxna människor  och har inget annat som liknar mig, Dom kommer från Finland och kan knappt svenska ;)

Redan nu får jag jobba hårt med min nya matte att hon inte skriver fel , men jag som valp försöker hjälpa Matte så gott jag kan :)

 

 

 

Min familje :)

 

function clickIE4(){ if (event.button==2){ alert(message); return false; } } function clickNS4(e){ if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){ if (e.which==2||e.which==3){ alert(message); return false; } } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=clickNS4; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4; } document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false") // ]]>

 

Sötnos 2 månader

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jag rekommenderar Din Studio

 

 

 

 

 

 

 

Tallenna