DAGBOK!

 

 

Pimu fyller år 

♥ Grattis Zelda! ♥

Idag har jag haft dig i mitt liv 10 år och du har gett mig så mycke värme kärlek och lycka, älskar dig så mycket, jag lovar att Husse tycker precis likadant :)

 

 

Den hör fina bilden hittade ja på internet Andrea Andrade har skapat detta.

Önskar er alla en trevligt Alla hjärttans dag :)

♥ GRATTIS min kära Zelda, idag den 4/1 2017 fyller du 9år ♥

Sommar

 

Stockholms skärgård

Härlig Sommar i Stockholm hos mattes bror Tapsa :)


 

Smart hund ;D

Alla hjärtans dag!

Ha en trevlig Alla hjärtans dag <3

Sommar igen:)

Oj så fort gick Hösten och Vinter...

Och nu är det Sommar igen och riktigt varmt sådant.

Husvagnen väntar på oss men vi är bara hemma :(

Matte och Husse har nog glömt bort att dom har semester...?

Oo... vad jag längtar efter att få se på andra hundar, bara att få ha långa promenader på olika platser och snusa på andra hundar, det tycker jag är roligt.

 

 

Hoppas ni får en riktigt roligt påsk /Zelda ;)

Glad fortsättning på midsommaren til er alla!Midsommar 2010

 Bilden ovan är inte min, har Googlat den vackra bilden ;)

Nu är det midsommar dag-kväll år2010, vi är på väg till Haparanda med våran husvagn, Vi har stannat på Fläsians Camping&Stugby i Sundsvall, Matte och husse har varit här förut, men inte med mig, men med Laika, deras förra hund =) Hadde velat see Laika han är min släkt på mammas sida....

Det är lite panik med allt, för jag måste sitta i en bur fast i en stor bur på hela resan dit....det blir en hel del vila och massa promenader på olika ställen och...och....

På måndag morgon fortsätter vi vidare mot Haparanda=)

Just ja.....Matte och husse har en Finsk registrerad husvagn därför måste vi åka förbi Haparanda till Tornio och besikta vagnen där ......=)

 

 

JUL 2009!  

 

 

 

Det här året gick fort. Vi firar Jul hos mattes bror  i Stockholm : )

Matte och Husse ville inte fira Jul hemma på landet eftersom våran hus är inte klart, det är fasad byte på gång och fönsterna har dom bytt.

Vet ni va, jag var Tomnte nisse i år jag har riktiga tomnte nisse kläder....

Och även jag fick 3 Julklappar, en Rotta(mjukis),en giraff huvudgudde,och en tennis boll som jag bet sönder  så där en kvart tog det då var helften av bollen bortta , naturligt vis åt jag inte upp det, jag var inte hungrig bara ivrig, Jodå jag fick julmat jag åt jätte mycket men jag hadde välat äta mera, men matte snålade och sa "nu räcker det" =(

Matte var ganska trött på Julafton, hon hadde haft så mycke att göra så att alla kunde ha en fin och musig Jul.

VILL HELST INTE LYSSNA!

Kommandot "kom hit" är inte Zeldas favorit, hon vill vara helst lika självständigt som grannarnas katter,

Hon är ändå inte helt "döv", när jag ropar på henne har jag skapat en dålig vana som grundar av sifror...

När jag ger henne kommandot "kom hit" låtsas hon att inte höra mig då börjar jag räkna med lägre ton och höjd röst ETT, TVÅ, och innan jag hinner till 3 så är hon framför mig snält. Är det dåligt?

Jag försöker prova mig fram med olika träningsmetoder för att se vilket biter bäst på Zelda, det är roligt att träna henne för hon är så smart, envis och egensinnig.

 

Lydnad

[counter]

 Oj, jag har av misstag suddat bort helften av texten när jag uppgraderade här :(

i allafall handlar det här texten om hur Zelda är villig att lära sig. Hon lär sig på sitt sätt allt annat men inte hur man slutar källa när folk kommer till oss?

Jag vet, det är inte Zeldas fel, felet ligger hos oss, matte och husse,
Vi har tittat på tv serien som säkert ni alla andra, "Mannen som talar med hundar" Attan så lätt det går, högst 5 minuter så har hunden lärt sig allt.

Jag svajar med mina energier från 0-10 , det roligaste utav allt är att när jag försöker lära henne då ignorerar hon alla kommandot från mig typ med konstig min "Vad håller du på med " men sen när jag har get upp så visar hon vad hon har lärt sig utan att jag har ens bet om det....

Zelda är smart, humoristigt och lurig skojare =)

ZELDA 1år

Grattis Zelda, vi älskar dig så mycket /Kram. Husse och Matte :)

Tiden går

Tiden går,allt har gått så himla fort min husse och matte har varit sjuka hela månad, dom bara snorade och lät konstiga i halsen sen fick dom sånt där konstigt mögel medicin och blev äntligen friska ,det var märkligt att jag inte blev sjuk eller det blev jag nästan eftersom dom hadde inte så mycket tid att leka med mig,

Vet ni vad.. jag har tappat alla mina framtänder :( det tycker väl hosse och matte om att det är skönt för då gör det inte så ont när jag biter deras, vad hette det nu, var det kropp, hud eller kött någonting sånt. Jag är inte så liten längre väger hela 5kg. Matte brukar säga, "Zelda du växer ju framför ögonen på mig" . jag kanske kommer att bli en liten JÄTTE, fast det gör ingenting jag vill ju inte sitta på någons knä, eller jaa.. kanske när jag är lite trött då är det så skönt att gosa med matte o hosse.

Jag måste gå nu, skriver mer nästa gång om min uppväxt,    oooo.... där har det hänt massor med konstiga saker...

 

Hi Five...

.

ZELDA !

Här kommer du att kunna läsa om vad som händer i mitt liv.

Jag heter High Five´s Zelda The Princess och föddes den 4 Januari 2008. Jag kallar mig själv för Zelda.

Nu har jag flyttat till min nya familj i Karlholmsbruk, Armi och Reima heter mina människor.Jag är ensam hund här men de är vana vid heeler för de har haft en förrut, fast det var en kille och han hette Laika, han har fått en egen flik här hos mig och även hans bästa komppis Shipi.